Direct reserveren

DUURZAAM ONDERNEMEN

Daar zijn wij ons terdege van bewust bij Van Gent Autoverhuur en wij doen er het volgende aan:

Alle voertuigen die wij nu inkopen behoren tot de klasse met de laagste co2-waarden. Ook hebben wij hybride auto’s en personen- en bedrijfswagens met Bluemotion Technology om het milieu zo min mogelijk te belasten.

De ontwikkeling gaat zo snel op dit moment dat het al onze aandacht heeft en wij dit per dag volgen. We stellen soms aankopen uit, omdat wij weten dat er een nieuw type aankomt met een lagere uitstoot.

Wij versturen onze facturen per mail, schoonmaakmiddelen zijn afbreekbaar en niet milieu belastend, de verlichting hebben wij alleen aan waar dit nodig is en hetzelfde geldt voor de verwarming. Al deze maatregelen bij elkaar opgeteld ziet u dat Van Gent Autoverhuur bijdraagt aan een zo laag mogelijke belasting voor ons milieu.

Verantwoord ondernemen

Wij gaan ook verantwoord om met onze medewerkers. We zijn een behoudend bedrijf met een laag verloop. Zo werkt Leen de Deugd, onze eerste werknemer, dit jaar 33 jaar bij ons, Nel Huizer 21 jaar, Gerben van Houwelingen 19 jaar en Peter Schenkel en Joop Oudbier 14 jaar. Daar zijn wij trots op. Het resultaat is dat wij snel kunnen schakelen, wij kennen onze klanten en weten hoe de klant het wil en wat hij verwacht. Al met al: onze vaste krachten zijn de pilaren onder ons bedrijf en wij gaan er met zijn allen voor.