Direct reserveren

Shortlease van Van Gent

Wij bieden de oplossing voor mobiliteit binnen uw bedrijf voor personenauto’s, personenbussen, lichte bedrijfswagens en vrachtwagens tot 12 ton. Denk daarbij aan pieken in het werkaanbod, een tijdelijk dienstverband of een proefperiode. Voor deze relatief korte perioden van 1 tot 12 maanden heeft Van Gent Autoverhuur een pasklare oplossing: Shortlease.

Het zijn altijd open huurcontracten, niet aan een bepaalde periode gebonden. Heeft u de wagen voor langere tijd gehuurd en brengt u hem na twee dagen terug, dan berekenen wij u twee dagen. Dit is een van de grote voordelen van shortlease bij Van Gent Autoverhuur. U behaalt hiermee een aanzienlijk financieel voordeel ten opzichte van gewone huur of lease met een vast contract. Bij Shortlease maakt u gebruik van de jonge auto’s uit het huurwagenpark van “Van Gent Autoverhuur” met het complete servicepakket.

Vraag naar onze Shortlease tarieven en laat weten wat uw wensen zijn, dan maken wij een passende, scherpe aanbieding voor u. Mocht u nog vragen hebben of speciale wensen, dan maken wij graag een afspraak met u om hierover mee te denken wat de beste oplossing is.

Vragen over Shortlease?

Neem contact met ons op per telefoon 078 619 17 24 of stuur een e-mail via ons contactformulier.