Direct reserveren

Huur-voorwaarden

Op alle verhuringen zijn de Algemene Autoverhuur-voorwaarden van de Bovag van kracht. Deze kunt u vinden op de achterzijde van onze huurovereenkomsten.

Wat moet u meenemen bij afhalen van de huurauto?

  • Geldig rijbewijs.
  • Adreslegitimatie (recent poststuk).
  • Pinpas of creditcard waarmee de borg voldaan kan worden.
  • Voor bedrijven hebben wij een uittreksel van de Kamer van Koophandel nodig (niet ouder dan 1 jaar).
  • Voor vrachtwagens:  Rijbewijs C (Vrachtwagen) & chauffeurspas

Reserveringen

Dit kan telefonisch of per mail. Wij zullen ons uiterste best doen om het door u gereserveerde type auto in te zetten, maar behouden het recht om een gelijkwaardige auto ter beschikking te stellen. Mocht onverhoopt de reservering vervallen dan zijn hier geen kosten aan verbonden.

Huurder / bestuurder

De huurder / bestuurder van de auto dient minimaal 21 jaar te zijn en 1 jaar in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs.

Verzekering

Al onze voertuigen zijn inclusief All-Risk verzekering, inzittenden verzekering en ANWB binnenland. Bij gebruik van drank en/of drugs bent u volledig aansprakelijk voor alle schade (uitsluiting van alle verzekeringen).

Buitenland

Alleen landen binnen de EU, u bent verplicht dit vooraf aan ons te melden, zodat wij u de originele papieren kunnen meegeven en een ANWB reisverzekering voor u kunnen afsluiten.

Als u niet meldt bij ons dat u naar het buitenland gaat met de huurwagen en wij dus niet onze verzekering en Anwb-dekking kunnen aanpassen, heeft u geen recht op vervangend vervoer en komen alle kosten die voortvloeien bij eventuele repatriëring van het voertuig naar Nederland voor uw eigen rekening.

Verlaging eigen risico

Voorwaarden voor het verlagen van het eigen risico: Minimaal 24 jaar en 1 jaar in het bezit van een geldig Nederlands rijbewijs. U heeft voor iedere niet te verhalen schade een eigen risico afhankelijk van de verzekeringsklasse. Het eigen risico is eventueel te verlagen

  • Klasse A € 400,- te verlagen naar € 150,- voor € 7,50 per dag
  • Klasse B € 600,- te verlagen naar € 200,- voor € 11,00 per dag
  • Klasse C € 900,- te verlagen naar € 350,- voor € 15,00 per dag
  • Klasse D € 1000,- te verlagen naar € 400,- voor € 18,00 per dag

Bovenstaande prijzen worden exclusief BTW (21%) vermeld.

 

Huurperiode

Een huurdag bij ons is een kalenderdag en loopt van 08.00 uur tot 08.00 uur de volgende morgen. Afwijkende tijden kunnen altijd besproken worden met een van onze medewerkers en zullen indien mogelijk worden aangepast.

Verlenging huurperiode

Als u de auto wilt verlengen dient u altijd telefonisch contact op te nemen. Voor het verlengen hoeft u dus niet naar onze locatie te komen.