Direct reserveren

Afhalen in Zwijndrecht

Ons wagenpark staat voor u klaar in Zwijndrecht, naast de A16 en 10 minuten lopen van Station Zwijndrecht vandaan. 

HUURAUTO DORDRECHT

Een huurauto vindt u in de omgeving van Dordrecht bij Van Gent Autoverhuur. Bij Van Gent Autoverhuur kunt u een auto huren tegen lage tarieven. Daarnaast profiteert u van de beste service:

  • Wij bieden een haal- en brengservice voor bedrijven.
  • U kunt zonder beperkingen zelf de huurperiode bepalen.
  • De huurprijs is inclusief de belangrijkste verzekeringen.

De huurauto haalt u snel op bij Van Gent Autoverhuur omdat wij in de buurt van Dordrecht gevestigd zijn. U vindt ons in Zwijndrecht langs de A16.

Busjes en vrachtwagens

Naast een goede huurauto zijn wij ook de beste keus voor het huren van personenbusjes, bedrijfsbusjes en vrachtwagens in de omgeving van Dordrecht. Wij hebben een wagenpark van 200 wagens. Zo kunnen wij vrijwel altijd de auto van uw keuze leveren. De auto’s die wij verhuren zijn milieubewust ingekocht en hebben een laag CO2 verbruik. Ook op andere manieren ondernemen wij duurzaam: wij versturen facturen per mail en gebruiken afbreekbare schoonmaakmiddelen.

Contact

Voor een goede huurauto in de buurt van Dordrecht komt u naar Van Gent Autoverhuur. Ons adres is:

  • H.A. Lorentzstraat 6
  • 3331 EE Zwijndrecht

U kunt telefonisch of per e-mail een auto reserveren. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 078-6191724 en via info@vangentautoverhuur.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier en direct online reserveren.