Direct reserveren

Team Van Gent Autoverhuur

Van Gent Autoverhuur staat elke dag voor u paraat. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden!

Arie-jaap

Gerben

Joop

NEL

Leen

Davy

Richard

Jelle

Liselotte

Over Van Gent

Wij zien u graag als klant bij Van Gent Autoverhuur.

Van Gent Autoverhuur een goede partner op het gebied van mobiliteit, centraal gelegen langs de A16 in de Drechtsteden. Wij verhuren personenwagens, personenbussen, bedrijfswagens voor zowel rijbewijs B als C. Wij beschikken over een vloot van 400 voertuigen en zijn sinds 1981 actief in de Drechtsteden. Wij zijn aangesloten bij de Bovag en met 3 sterren gekwalificeerd.

Voor bedrijven hebben wij een breng- en haalservice, zorgeloos huren bij Van Gent. Een telefoontje en de wagen wordt bij u afgeleverd en opgehaald. Voor de langere termijnhuur maken wij graag een passende aanbieding voor uw bedrijf.

Voor de particuliere klant hebben we ook speciale aanbiedingen.

Alles kan, wij hebben flexibele huurtijden van een uur, halve dag, dag, weekend, tot zolang u maar wilt.

Openingstijden van maandag t/m vrijdag van 8:00 uur t/m 18:00 uur, zaterdag tot 17:00 uur, zon- en feestdagen gesloten. Buiten kantooruren voor dringende gevallen te bereiken via het centrale nummer.

Uiteraard biedt Van Gent Autoverhuur een goede service en staat graag voor u klaar met ons nieuwe en betrouwbare materiaal.